Kurumsal
Yemek pişirmek, eski tavalar ile öğrenilir.Atasözü

Tarihçe
1991 yılında Reşat Toprak ve İbrahim Gök tarafından ''her kesime kaliteli hizmet'' anlayışı ile kurulan mangal kebap, kuruluşundan bugüne, kaliteli hizmet anlayışından ödün vermemiştir. 2011 yılında yeni bir yapılanmaya giderek, ''MASABAŞI KEBAPÇISI'' adını alan şirketimiz, herkese açık mutfağı ile Ankara'da bir ilki başlatmıştır. Mutfağımız herkesin teşriflerine açıktır.

Misyonumuz
Misyonumuz, kaliteli, sağlıklı mangal ve kebap ürünlerini, en uygun fiyatlarla sunmak, değerli mangalsever müşterilerimize en iyi ürün ve hizmeti sunabilmektir. Masabaşı kebapçısı, bu misyon doğrultusunda, kendisini ve çalışanlarını sürekli geliştirmektedir.

Vizyonumuz
Vizyonumuz, gelecekte de, şimdiki kalitemizden hiç taviz vermeden, masabaşı mangal kebap lezzetini, henüz ulaşamadığımız Ankara'lı hemşehrilerimize ulaştırabilmektedir

© 1991 - 2017
openajans